Haveglæder Support

Hvem står bag Haveglæder?
Haveglæder udgives af Danske Havecentre, der er den danske brancheorganisation for havecentre og planteskoler.

Koster det noget?
Haveglæder er ganske gratis at downloade og benytte.
Det eneste du evt. betaler for er datatrafik – tjek priserne hos dit teleselskab.

Er Haveglæder sikker?
Det er sikkert at bruge Haveglæder. Der registreres ingen personlige informationer, når du bruger Haveglæder.

Er der krav til smartphone?
iPhone: Styresystemet skal minimum være iOS 5.
Android: Styresystemet skal minimum være version 2.3.3.

Kan Haveglæder bruges til tablets?
Nej, Haveglæder kan desværres ikke benyttes på tablets pt.

Kan Haveglæder afvikles på alle smartphones?
Haveglæder er kun udviklet til Android og iPhone og kan derfor kun afvikles på smartphones der kører disse styresystemer.

Har du andre spørgsmål?
Kontakt Danske Havecentre på tlfnr. +45 66174489.